HondenPage baasje Anja, Skippy & Fay

Over Anja, Skippy & Fay

honden foto van Anja, Skippy & Fay Hoi allemaal,

Wij zijn Anja (Het baasje), Skippy en Fay! (De leukste hondjes van de wereld!)

Skippy is een Maltezer leeuwtje reu van 8 jaar oud, Chemisch geholpen (Als de vorige baasjes dus de waarheid hebben gesproken), die we nu een maand of 3 hebben. Wat er dus naast Maltezer in zit is een raadsel, maar dat maakt ons niet uit want van binnen is het een van de liefste, zachtaardigste hondjes die ik ooit heb gehad! Hij vind alles goed, is geweldig met kinderen, mensen, andere honden, en zelfs met andere dieren als katten en knaagdieren. Het is een luie goedzeul, wandelen is niet zijn grootste hobby, en als het regent moet je hem echt meeslepen want als er 1 ding is dat hij haat is het water! Maar in huis is het een schatje die maar al te graag bij je komt kroelen en af en toe wel een keer mee wil doen met spelen.

Fay is een verassingspakket, waar zover we hebben gehoord zowieso Maltezer in hoort te zitten. Fay is een teefje (Vandaar dat we hopen dat Skip is geholpen, anders zitten we straks met pups - al is dat ergens stiekem wel leuk) van bijna 2 jaar oud. Ze is een echte knuffelbeer die het liefst de hele dag naast je op de bank ligt. Maar daarnaast gaat ze ook ontzettend graag mee wandelen, spelen en zwemmen! Fay hebben we pas sinds 18/08/13, omdat ons Skippy toch wel eenzaam werd alleen..

Hun vrouwtje is 21 jaar oud en woont samen met haar ventje, wat onze roedel helemaal compleet maakt. Verder hebben wij nog 2 valkparkieten, 17 ratten en een konijntje. Zo nu en dan mogen de hondjes lekker een weekendje mee naar de camping om te chillen en spelen, en aangezien vrouwtje gek is op paarden mogen zo ook wel eens mee naar stal! Paarden zijn erg enge beesten, maar daar wennen er vanzelf aan ;-)

Krabbels aan Anja, Skippy & Fay


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anja, Skippy & Fay heeft 293 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Anja, Skippy & Fay zeer positief gewaardeerd bij 9 waarderingen.

Berichten en online status
Anja, Skippy & Fay was voor het laatst online 10 jaar, 7 maanden, 4 weken, 1 dagen, 4 uur, 37 minuten, 59 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^